Din 1 mai 2013, strada A. Diordiţă va avea statut de zonă pietonală

 Primaria municipiului Chisinau informeaza ca din data de 1 mai 2013, strada Alexandru Diordita, tronsonul cuprins între str. Cosmonautilor si str. Columna, va avea statut de zona pietonala. Acest proiect are drept scop revitalizarea centrului istoric al orasului Chisinau, prin crearea unui spatiu viabil si atragator, precum si conditii necesare pentru odihna locuitorilor si oaspetilor capitalei.

 
Pâna la data deschiderii zonei pietonale din str. A. Diordita, în perimetrul respectiv vor fi reparate fatadele imobilelor si sistemele de scurgere a apelor pluviale, vor fi curatati copacii, va fi aplicat marcajul rutier si vor fi instalate semne si dispozitive rutiere corespunzatoare. De asemenea, vor fi amenajate parcaje publice, conform schemei de organizare a circulatiei rutiere.
 
Totodata, se interzice, începând din 22 aprilie 2013, circulatia si parcajul transportului pe str. Alexandru Diordita, cu exceptia transportului pentru deservirea obiectivelor cu acces din strada pietonala, între orele 7.00 - 9.00, în baza permiselor eliberate de catre Directia generala transport public si cai de comunicatie. 
 
Directia Relatii Publice,
Primaria mun. Chisinau
Sursa: Primăria Municipiului ChişinăuData: 2013-03-20Categorie:ProiecteVizite:5583ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Chişinău;

Harta: Strada A. Diordiţă zonă pietonală

Imagini:

Imagini nu exista.

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image