Ştiri Imobiliare relevante la Satul Condriţa

Corpora?ia Financiar? Interna?ional? Contract cu Primaria Chisinau

Primăria Chişinău a semnat astăzi, 15 noiembrie 2010, un acord de împrumut cu Corporaţia Financiară Internaţională (International Finance Corporation), în valoare de 10 milioane Dolari SUA. Contractul a fost semnat de primarul general al municipiului, Dorin Chirtoacă şi Ana Maria Mihăescu, şefa Misiunii IFC.


Creditul se acordă municipalităţii pe un termen de 10 ani, cu o perioadă de graţie de 2 ani şi o rată de dobândă de 4,6% anual. Banii sunt destinaţi în exclusivitate pentru realizarea proiectelor de infrastructură, reabilitarea şi construcţia reţelelor de apeduct şi canalizare din Chişinău şi suburbii, dar şi reparaţia unor străzi din capitală.


Acest program include toate primăriile localităţilor suburbane, unde vor fi implementate cel puţin câte un singur proiect privind dezvol mai mult

Sursa: Primăria Municipiului ChişinăuData: 2010-11-15Categorie:ProiecteVizite:3139ştirea în cache
Ghid Imobiliar

Miercuri, 15 octombrie, în incinta Centrului Internaţional de Business SkyTower va fi lansat, în premieră pentru R. Moldova, Ghidul Imobiliar 2008, care se vrea un produs media-fotografie a pieţei imobiliare.

Ghidul Imobiliar 2008 include informaţii despre 75 complexe locative din Chişinău, cu un total de 190 de blocuri şi circa 12 000 de apartamente. De asemenea, Ghidul conţine informaţii despre 10 proiecte imobiliare locative din regiuni, inclusiv opt complexe locative din oraşele Cricova, Ialoveni, Ungheni, Anenii Noi, Stăuceni, Comrat, Tiraspol şi două complexe rezidenţiale de tip vilă din vecinătatea comunelor Condriţa şi Ghidighici.

În Ghid mai sunt plasate informaţii despre proiecte comerciale: patru centre de oficii din Chişinău, patru Centre comerciale din Chişinău, Bălţi şi Orhei.

mai mult

Sursa: ImobilExpertData: 2008-10-15Categorie:ProiecteVizite:2329ştirea în cache