Ştiri Imobiliare relevante la Satul Tîrnova

Rompetrol Gaz

Compania Rompetrol Gas, divizia de comerţ cu gaz petrolier lichefiat (GPL) a Grupului Rompetrol, a achiziţionat recent pachetul majoritar de acţiuni al MoldInterGaz Moldova şi estimează că în următorii cinci ani va atinge o cotă de piaţă de circa 20%, potrivit unui comunicat al Rompetrol.

“Prin această preluare, Rompetrol Gas intră pe o piaţă în plină ascensiune, aproximativ 55.000 de tone anual, care poate deveni o platformă de extindere a distribuţiei de GPL în ţările în care Grupul Rompetrol este deja prezent pe alte segmente (Georgia, Ucraina etc). Poziţia strategică, între Europa şi Asia, poate susţine de asemenea aprovizionarea continuă la preţuri competitive a acestor pieţe”, a declarat directorul general al Rompetrol Gas, Toma Veron.

MoldInterGaz este o companie specializată în importul şi distribu mai mult

Sursa: InterlicData: 2008-06-04Categorie:TranzacţiiVizite:1891ştirea în cache

Strategia Naţională de Dezvoltare a Infrastructurii Transporturilor (SNDIT) prevede repararea tuturor drumurilor din ţară în perioada de 8-10 ani, a declarat ministrul transporturilor şi gospodăriei drumurilor al RM Vasile Urse în interviul acordat în exclusivitate agenţiei de ştiri NOVOSTI-MOLDOVA.

"Analiza stării de lucriri în gospodăria drumurilor denotă că gradul de uzură a căilor de comunicare în ţară constituie 93 la sută, - a spus ministrul. - Ele necesită reparare urgentă. Starea de lucruri la calea ferată nu este mai bună. În apropiaţii trei ani se preconizează restabilirea căii ferate şi înlocuirea materialului rulant".

Ministrul a menţionat că în vagoanele moderne s-ar putea crea pasagerilor condiţii mai confortabile.

"De aceea noi deocamdată nu acceptăm majorarea preţurilor pentr mai mult

Sursa: Noutati - MoldovaData: 2008-02-13Categorie:AlteleVizite:2422ştirea în cache