Ştiri Imobiliare relevante la Orasul Glodeni

Glodeni, Moldtelecom, Unite 3G

În continuarea programului de modernizare a centrelor comerciale Moldtelecom şi extinderea reţelei de dealeri Unité în toată ţara, astăzi, 22 Septembrie 2010, compania a deschis un nou magazin în or. Glodeni.

Acum toţi locuitorii oraşului vor fi mai aproape şi vor beneficia direct de toate ofertele propuse, în special de serviciile telefoniei mobile 3G.

Echipa de profesionişti Unité, aşteaptă toate persoanele interesate pentru a le răspunde cu cele mai multe detalii la toate întrebările şi solicitările vis-a-vis de serviciile noastre.

Deservirea modernă şi calitativă în noul magazin din or. Glodeni, str. Suveranităţii, 17/2, va fi oferită clienţilor cu un program de lucru de la 08.00 - 19.00, de Luni până Duminică, fără pauză şi fără zile de odihnă.

mai mult
Sursa: MoldtelecomData: 2010-09-22Categorie:EvenimenteVizite:2084ştirea în cache
Moldtelecom Oficiu Chisinau

Din 1 octombrie, Moldtelecom aplică un nou orar de muncă, cu scopul de a oferi mai multă flexibilitate şi eficienţă serviciilor sale, astfel:
 
Centre comerciale Moldtelecom:
mun. Chişinău: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 12, str. Alba Iulia 75,
mun. Bălţi şi centrele raionale: Cahul, Comrat, Orhei, Ungheni, Edineţ, Hânceşti, Căuşeni, Soroca, vor funcţiona:
 
- Zilnic: între orele 8:00 - 19:00.
- Sâmbătă şi duminică 8:00 - 16:00, fără întrerupere la prânz.
 
Reprezentanţele Moldtelecom:
mun. Chişinău: bd. Traian 9/2, str. Alecu Russo 2, bd. Mircea cel Bătrân 23, bd. Moscova 16, şos. Hânceşti 55/1.
Centrele raionale: Anenii Noi, Briceni, Călăraşi, Cantemir, Căuşeni, (direcţia Căinari), Ceadâr-Lunga, Cimişli mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2010-09-17Categorie:AnalizeVizite:5099ştirea în cache
Ministrul Construc?iilor ?i Dezvolt?rii Regionale, Marcel R?ducan

D-le ministru, anul 2009 a fost unul dificil pentru sectorul construcţiilor din Republica Moldova. Cum apreciaţi situaţia din domeniu?

În toată lumea este criză şi ceea ce se întâmplă în lume se întâmplă şi în Republica Moldova. Este adevărat că anul 2009 a fost unul dintre cei mai dificili pentru sectorul construcţiilor, însă cu o astfel de situaţie se confruntă ramura construcţiilor şi din Rusia, Ucraina, România şi din alte ţări afectate de criza economico-financiară mondială. Din cauza crizei industria construcţiilor din Moldova a fost afectată în cea mai mare măsură, fapt care a cauzat reducerea de activitate, disponibilizări de personal şi scăderea marjei de profit şi de investiţii în capital fix. De situaţia în care s-au pome mai mult

Sursa: ECOnomistData: 2010-02-10Categorie:AutorităţiVizite:3862ştirea în cache
Bloc locativ in exploatare la Glodeni

La Glodeni a fost dat în exploatare un bloc locativ cu 5 etaje şi 30 de apartamente, construit cu susţinerea financiară a Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei, în cadrul proiectului "Construcţia Locuinţelor Sociale" pentru păturile socialmente vulnerabile (UIP).

Chişinău, 26 august (INFOTAG). Solicitat de corespondentul INFOTAG, managerul proiectului UIP, Veaceslav Ştefanco, în calitate de antreprenor general al blocului locativ a fost selectată firma "Edcristis". Lucrările de construcţie au costat peste 11,7 mil. lei. Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei a acordat 470 mii euro (64,23%).


După cum a relatat anterior INFOTAG, Banca a acordat un credit pentru construcţia caselor sociale în baza acordului cu Guvernul moldovean, semnat la 12 octombrie 2007. Creditul a fost acordat pe un terme mai mult

Sursa: MOLDOVA-AZI Data: 2009-08-26Categorie:ProiecteVizite:3093ştirea în cache
Bloc de Locuit,Apartamente

Au demarat lucrarile de constructie la blocul locativ din strada Milescu Spataru din capitala. De mentionat ca blocul cu 80 de apartamente este destinat persoanelor intern deplasate din raioanele de est ale tarii.

Potrivit unui aviz al Ministerului Administratiei Publice Locale (MAPL), blocul este construit in cadrul proiectului de constructie a locuintelor pentru paturile socialmente vulnerabile, sustinut de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei.

Amintim ca in cadrul proiectului mentionat, in perioada anilor 2008-2009 vor fi construite patru blocuri locative cu un total de 227 de apartamente. Pentru realizarea acestuia au fost selectate trei localitati din Republica Moldova - Chisinau, Sangerei si Glodeni.

In Chisinau vor fi construite doua blocuri cu 149 de apartamente (pe str. Milescu mai mult

Sursa: Moldova.OrgData: 2008-11-25Categorie:ProiecteVizite:1733ştirea în cache
Casa Guvernului Republicii Moldova

Ministerul Construcţiilor şi Dezvoltării Teritoriului (MCDT) îşi declină responsabilitatea pentru tergiversarea construcţiei celui de-al doilea bloc de locuit pentru persoanele intern deplasate din raioanele de est ale R. Moldova, transmite Info-Prim Neo.

Într-un comunicat, ministerul respinge acuzaţiile aduse de către liderul Mişcării Refugiaţilor Transnistreni, Anatol Bâzgu, formulate într-o conferinţă de presă. Anatol Bâzgu a acuzat MCDT de tergiversarea construcţiei blocului din str. Milescu Spătaru, motivând că nu este organizată licitaţia pentru determinarea agentului economic care va efectua lucrările.

„Acuzaţiile liderului Mişcării Refugiaţilor Transnistreni, sunt fără temei şi comportă alte interese decât cele dictate de atribuţiile sale, tensionând în mod intenţionat relaţiile dintre membrii mişc mai mult

Sursa: Info-Prim NeoData: 2008-09-25Categorie:AutorităţiVizite:1672ştirea în cache

La Bursa de Valori a Moldovei, in perioada 4 - 17 martie curent, vor fi expuse in loturi unice actiunile a 53 de societati pe actiuni, iar de la 6 martie pana la 6 iunie vor fi licitate actiunile statului in alte 21 de societati pe actiuni, transmite DECA-press.
La licitatii vor fi scoase actiuni ale fabricilor de fermentare a tutunului din Falesti, Drochia, Orhei, Floresti, Cupcini si Soldanesti, in care participatia statului constituie intre 91,2% si 96,5%. Spre vanzare mai sunt propuse actiunile fabricilor de conserve din Anenii Noi, Cupcini, Calarasi, Glodeni, Olanesti, Orhei, Soroca si Ungheni, unde cota statului este intre 0,1% si 40,69%.

Alta oferta importanta constituie pachetele de actiuni in fabricile de vin din Sangerei, Slobozia Mare, Taraclia si Ungheni, in care statul are o pondere de la 0,3% pana mai mult

Sursa: MOLDOVA-AZI Data: 2008-02-29Categorie:AlteleVizite:2403ştirea în cache