Ştiri Imobiliare relevante la Satul Izvoare

carier? de nisip,Slobozia-Du?ca

Un bărbat din satul Slobozia-Duşca, raionul Criuleni, fostul judeţ Chişinău, s-a pomenit cu lotul de vie în mijlocul unei cariere de nisip. Asta pentru că n-a ajuns la o înţelegere de vânzare a terenului cu gestionarul acesteia. Dânsul îşi apără pământul, crezând cu tărie că, „azi, fiecare minte ţăranul după cum îi vine în gând”. Lucrările la carieră au început înainte ca aleşii locali să schimbe destinaţia terenului şi înainte ca Guvernul să emită o hotărâre de schimbare a destinaţiei terenului din agricol în teren cu destinaţie specială. Cu toate acestea, firma îşi caută liniştită de afacere.

S-a trezit cu o carieră de nisip în grădină!

„Vecinul a vândut terenul, fiindcă soţia e în Italia, celălalt vecin l-a vândut şi el. Pilonii din capătul viei mele sunt deterioraţi. Eu nu-mi mai pot lucra via. În ţara mai mult

Sursa: Jurnal.mdData: 2008-05-20Categorie:AlteleVizite:7659ştirea în cache

Locuitorii din satele Floritoaia Veche si Grozasca din raionul Ungheni au acces la mijloacele de transport, dupa ce drumul care leaga cele doua localitati a fost reparat, cu suportul financiar al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova (PNUD), al Agentiei Suedeze pentru Dezvoltare Internationala (SIDA) si al Fundatiei Soros-Moldova.

Agentia INFOTAG transmite cu referire la surse din PNUD ca pentru repararea celor 5 km de drum s-au alocat 273 mii lei ($24 mii), dintre care contributia primariei Floritoaia Veche a fost de 15%, sub forma de materiale de constructie.

Floritoaia Veche este una din 20 de localitati incluse in proiectul PNUD "Dezvoltare Comunitara", care beneficiaza de suport financiar de la PNUD pentru rezolvarea problemelor stringente. Proiectul contribuie la mobilizarea comu mai mult

Sursa: MOLDOVA-AZI Data: 2008-02-06Categorie:AlteleVizite:2740ştirea în cache