Ştiri Imobiliare relevante la Satul Oneşti

Moldtelecom

Compania Moldtelecom deschide un nou Centru Comercial în oraşul Cahul pe bulevardul Republicii, 17. Centrul va fi un mijloc sigur şi accesibil atât pentru partenerii din mediul de business, întreprinderi, administraţie publică, cât şi pentru locuitorii oraşului Cahul. Acum toţi clienţii se vor simţi mai aproape de beneficiile suportului pe care Moldtelecom şi Unité îl oferă, iar condiţiile centrului se vor alinia standardelor europene de calitate.

Deschiderea festivă a noului Centru Comercial va avea loc pe data de 21 Noiembrie de Hramul oraşului Cahul. După ceremonia de deschidere, toţi participanţii vor avea posibilitatea să participe la tombola cu premii: telefoane mobile, modemul EV-DO pentru Internet mobil şi alte cadouri speciale oferite de către Unité. Pentru a putea participa la tombolă şi a câştiga, este necesar mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2008-11-19Categorie:ProiecteVizite:2417ştirea în cache
Apa Potabila

Circa 110 gospodarii din Larga Noua, raionul Cahul, au obtinut pentru prima data acces la apa potabila in cadrul unui proiect de dezvoltare comunitara realizat in cadrul Programului de Dezvoltare Locala Integrata/PNUD Moldova.

Locuitorii care anterior nu au avut acces la reteaua centrala de aprovizionare cu apa potabila, au efectuat lucrari de extindere a acesteia cu peste 2 500 metri. 105 participanti la lucrari au beneficiat in medie de cite o mie de lei pentru munca depusa.

„Pana acum, tractorul ne aducea apa cu cisterna, o data la 2-3 saptamani. Acum, avem robinet in curte, cu apa buna de baut. In curand vom face cu sotul si camera de baie in casa”, spune bucuroasa Maria Bohcevan, locuitoare din Larga Noua. Pentru apa din cisterna, locuitorii din Larga Noua plateau cate 130 de lei pentru un cub de apa. mai mult

Sursa: MOLDOVA-AZI Data: 2008-08-28Categorie:ProiecteVizite:2822ştirea în cache