Calculatoare Moldtelecom conectate la Internet pentru copiii gimnaziului-internat din s. Văscăuţi, Floreşti

Calculatoare Moldtelecom conectate la Internet pentru copiii gimnaziului-internat din s. V?sc?u?i, F

Compania Moldtelecom a oferit gimnaziului-internat din s. Văscăuţi, raionul Floreşti, o sală modernă de calculatoare conectate la Internet MaxDSL, prin intermediul Programului Salt, vineri, 11 februarie curent.

Deschiderea acestei săli de calculatoare performante pentru copiii din gimnaziul-internat, vine ca o continuare a acţiunilor umanitare ce fac parte din campania de responsabilitate socială a companiei Moldtelecom şi ca un răspuns la chemarea de ajutor a celor mai trişti ca noi. În cadrul acestei acţiuni Moldtelecom a asigurat montarea reţelei de Internet, dotarea sălii cu calculatoare performante şi conectarea acestora la reţeaua Internet.

Pe lângă bucuria de pe faţa mulţumită a copiilor de a-şi vedea visul împlinit, obţinând accesul la computere performante prin intermediul cărora vor cunoaşte lumea virtuală a Internet-lui, Moldtelecom îşi propune să contribuie eficient la educarea şi dezvoltarea unei generaţii de copii bine instruiţi şi informaţi, prin facilitarea accesului la comunicare şi sporirea gradului de pregătire profesională a acestora.

Proiecte de dotare a instituţiilor şcolare cu computere performante şi conectarea lor la reţeaua Internet MaxDSL Salt au fost realizate de compania Moldtelecom pentru mai bine de 1600 de instituţii de învăţământ din Republica Moldova, începând din 2007 până în prezent.

Discipolilor de la gimnaziul - internat Văscăuţi, Moldtelecom le-a dăruit motive de bucurie şi în ajunul sărbătorilor de iarnă, când a organizat o adevărată atmosferă de sărbătoare şi voie bună cu daruri dulci şi obiecte de prima necesitate pentru instituţia gimnaziului - o maşină automată de spălat cu un set de articole de menaj ce include: detergenţi, clătitori, săpunuri, şampoane şi înălbitori. Generozitatea companiei a fost însoţită şi de un spectacol de zile mari „O poveste de iarnă”, prezentat de actorii Centrului de cultură şi artă „Ginta Latină”.

Sursa: MoldtelecomData: 2011-02-11Categorie:ProiecteVizite:2805ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Floresti-Văscăuţi;

Harta: Satul Văscăuţi, Raionul Floreşti

Imagini:

Calculatoare Moldtelecom conectate la Internet pentru copiii gimnaziului-internat din s. V?sc?u?i, F 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image