MOBIASBANCĂ, MAI APROAPE ŞI DE CLIENŢII DIN DROCHIA

Mobiasbanc? în ora?ul Drochia

Astăzi, 14 decembrie 2010, a avut loc deschiderea oficială a filialei nr. 18 – unica reprezentanţă a Mobiasbancă în oraşul Drochia. Panglica roşie a fost tăiată de preşedintele băncii, dl Jean-François Myard, precum şi de reprezentanţii conducerii oraşului Drochia.

Sediul este amplasat chiar în centrul oraşului Drochia, lângă Primărie şi Consiliul raional. Filiala corespunde standardelor Grupului Société Générale – acestea se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o mai bună vizibilitate atât ziua, cât şi pe timp de noapte, dar şi cel mai important – un nou concept de deservire a clienţilor.

Filiala oferă servicii persoanelor fizice: operaţiuni curente, conturi de economii, deschiderea de depozite, transferuri internaţionale (Western Union, Unistream, Contact, Anelik), solicitarea de credite pentru nevoi personale, a creditelor pentru procurarea de bunuri şi servicii până la 30 mii de lei fără gaj, dar şi a creditelor asigurate cu gaj (credite ipotecare, creditul Prosper).

Din serviciile unice pe piaţă, Mobiasbancă le propune deţinătorilor de carduri bancare asigurarea cardului, actelor, cheilor şi a telefonului mobil. Este vorba de cardurile MasterCard Gold, MasterCard, CirrusMaestro în MDL, USD sau EUR. Din noutăţile ofertei bancare, Mobiasbancă propune deservirea la pachet. Astfel, clienţii pot beneficia de reduceri la comisioane şi alte avantaje la procurarea a minim 3 produse bancare. Structura pachetului este adaptată specificului şi necesităţilor clientului.

Filiala dispune de locuri amenajate pentru consilieri clientelă persoane fizice, persoane juridice, micul business şi operatori ghişeu universal. Ghişeele universale oferă posibilitatea clienţilor de a efectua orice plată, transfer bancar şi alte servicii bancare ce implică operaţiunile cu numerarul. Consilierii clientelă oferă întreaga gamă de produse şi consultaţii pentru orice produs bancar: depozite, credite, carduri.

Localitaţi in ştire:

Drochia;

Harta:

Imagini:

Mobiasbanc? în ora?ul Drochia 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image