Victoriabank a inaugurat o reprezentanta in Ceadar Lunga

VictoriaBank

Victoriabank isi largeste reteaua de filiale si reprezentante in sudul tarii. La 19 august, banca a inaugurat o noua reprezentanta, in orasul Ceadar-Lunga, pe str. Lomonosov 17 si este pregatita sa ofere produse si servicii pentru locuitorii acestui oras, care numara circa 20 mii de persoane. Tot la 19 august, Victoriabank a deschis o noua reprezentanta in Chisinau, pe str. Calea Orheiului 109, din micro-raionul Posta Veche, zona a sectorului Rascani.

Ambele reprezentante ofera o gama larga de produse bancare dintre care diverse tipuri de depozite cu rata dobanzii de pana la 26%, carduri bancare, etc. Clientii vor putea efectua transferuri rapide peste hotare prin intermediul sistemelor de transferuri MoneyGram, Blizko, Migom, Bistraia Pochta si alte sisteme. La fel, vor putea achita si pentru diverse servicii, inclusiv si cele comunale.

De asemenea, antreprenorii din regiune vor beneficia de produse si servicii elaborate special pentru acest tip de clienti si pentru sustinerea oamenilor de afaceri in diverse chestiuni financiare.

De mentionat ca recent, banca a deschis alte doua reprezentante, in Falesti si Floresti. Tot in luna august, banca a inaugurat si la Briceni o filiala. In sudul tarii Victoriabank mai este prezenta in Comrat, Taraclia, Cahul si Causeni.

In acest an, banca a anuntat o extindere de aproape 50 la suta, ceea ce ar depasi nivelul extinderii din anul 2007, cand Victoriabank s-a extins cu 45 la suta.

Sursa: Moldova.OrgData: 2008-08-21Categorie:EvenimenteVizite:3291ştirea originală

Harta: Filiala VictoriaBank in Ceadar-Lunga

Imagini:

VictoriaBank 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image