ARS ASSECURATIORUM - Prima publicaţie periodică specializată în asigurări din R. Moldova

ARS ASSECURATIORUM

Joi, 11 decembrie an.2008, în Sala Roză a Complexului hotelier „Codru” va fi consemnată apariţia primului număr al revistei ARS ASSECURATIORUM - Arta Asigurărilor, prima publicaţie periodică specializată în asigurări din R. Moldova.

Misiunea ARS ASSECURATIORUM este să informeze publicul larg cititor şi să contribuie la formarea culturii asigurărilor în societate, la creşterea nivelului profesionist , al gradului de încredere în sistemul de asigurări al tuturor celor implicaţi în procesul relaţional de redistribuire a riscurilor.

ARS ASSECURATIORUM se adresează cetăţeanului simplu, care are nevoie să-şi asigure o activitate de zi cu zi calitativă şi decentă, participanţilor pieţei financiare, consultanţilor din domeniile auditului , contabilităţii şi de avocatură, specialiştilor de tehnologii informatice şi nu în ultimul rând oamenilor de afacere începând cu business - ul mic şi terminând cu holdinguri financiar – industriale şi corporaţii internaţionale, interesaţi în a–şi proteja afacerile.

Pe paginile revistei îşi vor găsi reflecţie aspecte teoretice şi practice din domeniul asigurărilor, reasigurărilor şi fondurilor ne statale de pensii, noutăţi de pe piaţa de asigurări naţională şi internaţională, analize şi comentarii ale activităţilor din cadrul pieţei de profil, interviuri şi opinii cu personalităţi din ţară şi de peste hotare. În felul acesta ARS ASSECURATIORUM va oferi o platformă pentru discutarea subiectelor fierbinţi, a succeselor dar şi eşecurilor.

ARS ASSECURATIORUM îşi asumă responsabilitatea să ofere o deschidere realistă a pieţei moldoveneşti de asigurare, contribuind la promovarea potenţialului R. Moldova în comunitatea internaţională de asigurări.

Marcela Vascu
Director Marketing

ARS ASSECURATIORUM
m.vascu@ars.md
www.ars.md

Sursa: Comunicate.mdData: 2008-12-09Categorie:EvenimenteVizite:2096ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Codru; Telenesti-Codru;

Imagini:

ARS ASSECURATIORUM 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image