Lafarge Ciment Moldova va dona 3 mln eurpo pentru reconstructia drumului Rezina-Orhei

Autostrada

Compania Lafarge Ciment Moldova va dona autoritatilor 3 mln euro pentru realizarea lucrarilor de reconstructie a drumului national R20 Rezina – Orhei.

Contractul de sponsorizare urmeaza a fi semnat la 11 decembrie, de catre Lafarge Ciment Moldova si Ministerul Constructiilor si Dezvoltarii Teritoriului. Contractul va fi semnat de ministrul Constructiilor si Dezvoltarii Teritoriului, Vladimir Baldovici si directorul general „Lafarge Ciment” Moldova SA, Frederic Aubet.

Amintim ca Lafarge a intrat pe piata din R.Moldova in 1999, achizitionand cel mai mare producator de ciment - Ciment SA din Rezina. Pana in prezent, compania a angajat in R.Moldova 420 de persoane si cel putin inca tot atatia colaboratori care lucreaza pentru contractorii si subcontractorii companiei. Cifra de afaceri consolidata in 2007 a fost de aproximativ 823,4 mln lei.

Grupul Lafarge este lider mondial in industria materialelor de constructii, detinand pozitii de varf cu toate diviziile sale: Ciment, Agregate & Betoane si Gips. Avand 90 mii de angajati in 76 de tari, Lafarge a inregistrat vanzari de 17,6 mlrd euro si un profit net de 1,9 mlrd euro in 2007.

Sursa: Moldova.OrgData: 2008-12-09Categorie:ProiecteVizite:2195ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Orhei; Rezina; Ungheni-Rezina;

Imagini:

Autostrada 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image