Clubul de fotbal Sfîntul Gheorghe a dat în folosinţă un teren de fotbal cu gazon sintetic

Teren de Fotbal

Clubul de fotbal Sfîntul Gheorghe din Suruceni a dat în folosinţă un teren de fotbal cu iarbă artificială, care corespunde tuturor rigorilor de desfăşurare a meciurilor din cadrul Campionatului Moldovei la Fotbal Divizia A.

Suprafaţa sintetică este o donaţie a Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, iar lucrările de instalare au fost efectuate cu suportul clubului din localitate, care participă în campionatul naţional, Divizia A şi în campionatele pentru copii şi juniori. Lucrările au durat aproximativ două luni.

Sergiu Caraman, preşedintele Clubului de Fotbal Sfîntul Gheorghe şi director al Şcolii de fotbal cu acelaşi nume, a declarat pentru BASA-press că în prezent clubul dispune practic, de toate condiţiile pentru a desfăşura antrenamente pe tot parcursul anului. Aceasta, în opinia lui, este „un moment foarte important în pregătirea jucătorilor la nivelul tuturor exigenţelor”.

Potrivit lui Caraman, în timpul apropiat urmează să fie instalate şi suporturile pentru iluminare nocturnă a terenului, fapt care va permite desfăşurarea antrenamentelor în condiţii şi mai bune, în funcţie de programul stabilit.

Complexul fotbalistic al clubului Sfîntul Gheorghe se întinde pe o suprafaţă de 2,5 hectare, la doar 10 km Vest de capitală. El mai include un teren de fotbal cu gazon natural, dat în folosinţă, de asemenea, în 2008. Lucrările de construcţie pentru înălţarea complexului au demarat în 2007.

Terenuri de fotbal cu suprafaţă artificială mai au cluburile Sheriff Tiraspol, Zimbru Chişinău, Buiucani Chişinău, echipele Universităţii Tehnice din Moldova şi Sărata Galbenă (Hânceşti).

Şcoala de Fotbal pentru Copii şi Juniori din cadrul Clubului Sfîntul Gheorghe este frecventată de peste 200 de elevi din raionul Ialoveni şi municipiul Chişinău. Ea este reprezentată în campionatul Moldovei de cadeţi, juniori, Divizia A de şase echipe. Anul trecut formaţia U-19 a devenit în premieră campioană naţională şi evoluează în prezent în campionatul Diviziei A.

Sursa: Basa PressData: 2008-12-10Categorie:EvenimenteVizite:4916ştirea originală

Harta: Suruceni, Teren de Fotbal

Imagini:

Teren de Fotbal 

Comentarii:

# 1 Nume: vadim Email: vadimvacarciuc@email.ru Tel: 060190183 Data: 2011-06-20 17:15:44
buna ziua da de la 17 ani pot intra la scoala de fotdbal
# 2 Nume: gheorghe Tel: 068387009 Data: 2012-04-22 18:43:55
da eu cred aceasta scola este potrivita pentru mine
# 3 Nume: tudor Email: tudor_mocanu@yahoo.it Data: 2013-02-11 17:55:55
ma bucur nespus pentru ceea ce-ati realizat cu constructia stadionului si pentru copii de la scoala de fotbal,daca doriti v-as putea afilia la scoala de fotbal A.S.ROMA ,eu lucrezi ca antrenor in domeniul fotbalului si cooperez cu A.S ROMA,FIIND ANTRENOR LA O SCOALA AFILIATA din Italia,dupa dorinta dumneavoastra ati putea organiza turnee atit in Moldova cit si in ITALIA.

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image