COMPANIA DE CONSTRUCŢII GLORINAL A DAT ÎN EXPLOATARE COMPLEXUL LOCATIV „TESTEMIŢANU”

Glorinal

Compania de construcţii „Glorinal” a dat în exploatare complexul locativ modern „Testemiţanu” aflat în apropierea viaductului din sectorul Centrul al capitalei.

Solicitat de INFOTAG, managerul pe vînzări al companiei Olesea Pereman a spus că acest complex cuprinde şapte case cu nouă etaje, cu 240 de apartamente şi cu o suprafaţă totală de 20,3 mii metri.

„Orăşelul locativ include două centre de parcare cu două niveluri, o curte spaţioasă şi o infrastructură dezvoltată, începînd cu magazine şi centre medicale şi terminînd cu saloane de frumuseţe”, a spus Pereman.

Potrivit ei, toate apartamentele din complex au fost vîndute la preţul de 450-550 euro pentru un metru pătrat.

„Înşişi locatarii sînt investitorii apartamentelor. Imediat ce sînt achitate primele cotizaţii pentru apartamente, compania începe lucrările de construcţie. Contractele cu viitorii locatari se încheie în medie pe doi ani şi jumătate”, a menţionat managerul.

Complexul are avantajul de a fi amplasat nu departe de centrul oraşului şi, în acelaşi timp, este ferit de străzile zgomotoase. Geamurile apartamentelor dau spre o panoramă minunată a părţii de est a capitalei. orăşelul locativ a fost proiectat de arhitectul Alexandru Zolotuhin.

INFOTAG precizează: Compania „Glorinal” a fost înfiinţată în 1998. Compania a construit şi a dat în exploatare peste 50 de obiecte, printre care complexele locative „Sadoveanu”, „Puşkin”, „Melestiu”, „Hasdeu”.

Sursa: InfotagData: 2009-06-08Categorie:EvenimenteVizite:7614ştirea originală

Harta: Complexul locativ „Testemiţanu”

Imagini:

Glorinal 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image