Super ofertă din partea Centrului Imobiliar Novostroy.md si Mecontec-ZZ!

Novostroy.md

Cumperi un apartament şi primeşti în dar o maşină!!!

Aceasta este super-oferta Centrului Imobiliar Novostroy şi a companiei de construcţii Mecontec-ZZ de pe urma căreia a beneficiat deja un cumpărător.

Centrul Imobiliar Novostroy.md şi compania de construcţii Mecontec-ZZ prezintă proiectul unui nou bloc de locuit situat pe strada Albişoara, construcţiile căruia au început deja.

Cele două companii anunţă că primii trei cumpărători care vor achita integral costul unei locuinţe din acest bloc, indiferent de tipul acesteia, vor primi în dar un automobil marca Chevrolett Aveo.

Primul norocos a fost deja identificat. Este vorba de un cumpărător al unui apartament cu 2 odăi. La 3 septembrie Centrul Imobiliar Novostroy.md îi va înmîna acestuia cheile noului său autoturism.

Este cunoscut faptul că mulţi dintre doritorii de a-şi procura o locuinţă nu dispun de suma integrală necesară. Acestora Centrul Imobiliar Novostroy.md le oferă posibilitatea de a achita în rate costul unui apartament. Dar unde să locuim pînă se va construi blocul? Şi pentru aceşti clienţi Novostroy.md a găsit o soluţie. Dacă achiţi 20% din costul unei locuinţe şi ratele conform contractului, centrul imobiliar îţi va închiria, pe perioada construcţiilor, un apartament în Chişinău, complet mobilat.

De asmenea, în rîndul viitorilor locatari va fi desfăşurată şi o tombolă ce va avea ca premii obiecte electrocasnice de valoare.

„White Dream” este un proiect unic pentru piaţa imobiliară din R. Moldova. Acesta va avea 15 etaje şi aici vei găsi mai multe tipuri de apartamente cu o arhitectură bună şi comodă, cu holuri şi bucătării mari, cu balcoane acoperite cu geamuri termopan. „White Dream” va cuprinde 84 de apartamente, dintre care 28 – cu o cameră, 42 – cu 2 camere şi 14 – cu 3 camere. Preţul unui metru pătrat de locuinţă este de 600 euro.

Datorită amplasării blocului, viitorii locatari vor putea beneficia de toată infrastructura prezentă în partea centrală a oraşului. De asemenea, la parterul casei va fi deschis un supermarket. Totodată este prevăzut şi amenajarea teritoriului din jurul casei.

Lucările de consrucţie au început deja, iar finisarea acestora este prevăzută pentru decembrie anul 2010.

Sursa: Comunicate.mdData: 2009-09-01Categorie:ProiecteVizite:5747ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Chişinău;

Imagini:

Novostroy.md 

Comentarii:

# 1 Nume: Svetlana Email: www.svetcka2008@rambler.ru Data: 2009-09-09 12:09:55
daca e real, atunci ideia este foarte buna mai ales pentru noile familii.Unde putem sa ne adresam,puteti sa ne trimiteti datele de contact ale companiei.
# 2 Nume: Vasile Data: 2010-03-16 21:01:36
Sunt investor, anuntul este adaugat in septembrie se spune \"lucrarile deja au inceput\" a trecut jumate de an si constructia asa si nu sa mai inceput... din ce cauza?, cind o sa inceapa?
# 3 Nume: PolpravHalf Email: streetmakarov@mail.ru Tel: 123456 Data: 2011-05-10 03:07:21
Здраствуйте) Не желаете обменяться ссылками?
# 4 Nume: Statnii Email: dinara_statnyi@mail.ru Data: 2012-05-16 17:04:30
Am investit si eu in acest poiect si afirm cu toata raspunderea ca este o escrocherie...Daca cineva a mai incheiat contract cu firma Mrcontec-zz si anume proiectul White Dream scrieti-mi pe mail sau sunati 069109773

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image