Prim-ministrul Vlad FILAT a avut o întrevedere cu reprezentanţii unui grup de cetăţeni, care pretind că au avut de suferit de pe urma unei escrocherii în domeniul imobiliar

Construc?ia Imobilului de pe strada Petrarilor

Premierul a fost informat că 168 de familii şi-au investit banii prin intermediul companiei "Fame CV Construction" în construcţia unui imobil pe strada Petrarilor din capitală, construcţia nu s-a finisat şi ei nu pot nici să intre în posesia locuinţelor, nici să-şi recupereze banii.

Reprezentanţii grupului de cetăţeni şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de faptul că fosta guvernare nu i-a ajutat în soluţionarea problemei, deşi au organizat două acţiuni de protest. Ei au cerut suportul Prim-ministrului Vlad FILAT.

Premierul i-a asigurat pe reprezentanţii grupului de cetăţeni că va sesiza organele abilitate, situaţia urmînd să fie examinată pentru a se decide în ce măsură pot fi ajutaţi oamenii.

Prim-ministrul a menţionat că a fost informat şi despre alte cazuri de acest gen şi a spus că în soluţionarea tuturor litigiilor urmează să se meargă strict pe prevederile legislaţiei în vigoare.

Sursa: Comunicate.mdData: 2009-11-19Categorie:AutorităţiVizite:3014ştirea originală

Harta: Imobilul de pe strada Petrarilor

Imagini:

Construc?ia Imobilului de pe strada Petrarilor 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!