Orange City a întrat în faza de vînzări active

Orange City Townhouse

Lansarea fazei de vânzări active a locuinţelor a fost anunţată atăzi de complexul de townhouse-uri Orange City. Astfel, începând cu ziua de astăzi, reprezentanţii companiei vor oferi orice informaţii la întrebările referitoare la proiectul Orange City la oficiul de vânzări amplasat pe adresa Şoimarilor 8. Acest eveniment vine la o lună după anunţarea lansării acestui proiect.

Dragoş Hâncu, Şef. Deparament vânzări imobil şi marketing al Holdingului Elita-5, susţine că “cei care doresc să afle un minim de informaţii despre complexul de townhous-uri pot accesa site-ul www.orangecity.md, iar pentru cei care doresc să afle mai multe, ba chiar şi să viziteze şantierul împreună cu un consultant de al nostru, îi suntem la dispoziţie la orice oră”. “Suntem satisfăcuţi că, odată cu anunţarea proiectului, am avut un interes stabil faţă decompexul Orange City, chiar dacă am trecut prin mai multe runde de sărbători”, a spus Dragoş Hâncu, menţionând că “aceasta demonstrează că interesul faţă de complexele de locuit unicale pentru piaţa moldovenească există indiferent de starea în care se află economia moldovenească”.

Complexul de townhouse-uri Orange City reprezintă un orăşel închis în centrul istoric al capitalei, plin de verdeaţă, în imediata apropiere a colinei Puşkin, care va oferi locuitorilor săi un stil de trai rezidenţial la standarde occidentale. Orange City va conţine 27 de case în patru nivele cu o suprafaţă de 350 de m.p., inclusiv mansarda, şi cu un teren adiacent de până la 300 m.p. Fiecare townhouse conţine câte un garaj pentru două automobile, două magazii, un living spaţios combinat cu bucătăria şi ospătăria cu o suprafaţă de peste 50 de m.p., trei dormitoare de până la 18 m.p. cu două balcoane şi băi, o cameră de odihnă cu o suprafaţă de peste 40 de m.p. şi o terasă de circa 10 m.p.

Unul din plusurile acestui proiect este că tot complexul de townhouse-uri va fi amenajat şi va reprezenta o zonă verde izolată, accesul oaspeţilor nepoftiţi fiind restricţionat. Astfel tuturor locatarilor, inclusiv oaspeţilor acestora care se vor putea parca pe suprafeţe special amenajate pe teritoriul complexului, le va fi asigurat un grad sporit nu numai de confort, dar şi de securitate.

Orange City este poziţionat drept un complex de townhouse-uri pentru persoanele cu venituri medii şi mai sus de medii. Complexul Orange City va fi finalizat în luna septembrie 2011, primele 10 townhouse-uri fiind date în exploatare până în luna septembrie 2010.

Serviciul relaţii publice Orange City Chisinau

Sursa: BusinessExpertData: 2010-01-27Categorie:ProiecteVizite:3395ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Chişinău;

Harta: Orange City in Chisinau

Imagini:

Orange City Townhouse 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image