Preţul apartamentelor, stabil de trei luni

Pre?ul mediu al apartamentelor

Preţul mediu al apartamentelor din Chişinău a rămas nemodificat în februarie şi a constituit 653 de euro pentru un metru pătrat, arată datele bursei imobiliare Lara. 

Stabilitatea preţurilor pe piaţa imobiliară se menţine din decembrie 2009. Ultima dată, apartamentele s-au ieftinit, în decembrie faţă de noiembrie, cu peste un procent.

De menţionat că, tendinţa de ieftinire a apartamentelor s-a păstrat pe tot parcursul anului trecut, când preţul acestora a scăzut cu aproape 20 la sută (146 de euro), de la 799 de euro, în ianuarie, la 653 de euro - în decembrie

Experţii estimează că, după prima jumătate a acestui an, preţurile locuinţelor vor înregistra o creştere uşoară.

Cele mai ieftine apartamente pot fi cumpărate în zona Aeroportului, la un preţ mediu de 647 de euro pentru un metru pătrat, în timp ce preţurile cele mai mari ating nivelul de 891 de euro şi sunt localizate în centrul capitalei.

Potrivit datelor bursei Lara, preţurile la locuinţele cu două camere au variat între 605 şi 805 de euro pe metru pătrat, la cele cu trei odăi între 549 şi 695 de euro şi la apartamentele cu patru odăi - între 498 şi 623 de euro.

Sursa: Jurnal.mdData: 2010-03-02Categorie:AnalizeVizite:3297ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Chişinău;

Imagini:

Pre?ul mediu al apartamentelor  

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!