CONDIŢII DE LUX - PE HÂRTIE

Apartamente de lux in Colonita

Şi-au cumpărat apartament de elită, dar de fapt nu au condiţii normale de trai. Este vorba de locatarii unui bloc din satul Coloniţa, care spun că nu au linişte din ziua în care şi-au cumpărat locuinţa. Faptul că au achitat circa 25 de mii de euro pentru apartament - îl deranjează mai puţin pe proprietarul firmei care a construit blocul. Şi asta pentru că directorul firmei de construcţii le încalcă drepturile de proprietate şi le cere să achite orice fel taxe pentru terenul aferent, spun oamenii. 

Deşi a fost dat în exploatare în 2007, lucrările de amenajare a teritoriului adiacent blocului locativ nu s-au încheiat până în prezent. În plus, - conform contractului, terenul aferent blocului - aparţine oamenilor, în timp ce proprietarul susţine că este proprietate privată şi că dacă ei vor să beneficieze de el, îl pot lua în arendă. 

Terenul din jurul blocului nu este amenajat: lipseşte spaţiul verde şi terenul de joacă pentru copii după cum este prevăzut în contract, iar pe spaţiul unde ar trebui să fie garaj, sunt cazaţi muncitorii care lucrează la celălalt bloc ridicat de aceeaşi firmă de construcţie. 

Oamenii spun că de doi ani s-au judecat cu proprietarul firmei de construcţii din cauza diferit-or probleme, dar de fiecare dată proprietarul ieşea basma curată, datorită cunoştinţelor care-l ajutau. 

Contactat de Jurnal TV, proprietarul firmei de construcţii nu a răspuns. Oamenii au obosit să-şi tot spună oful şi nimeni să nu-i audă. Cu toate acestea, ei spun că nu vor înceta până când îşi vor vedea problema rezolvată.

Sursa: Jurnal TVData: 2010-03-29Categorie:AlteleVizite:2624ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Coloniţa;

Video CONDIŢII DE LUX - PE HÂRTIE

Harta: Coloniţa

Imagini:

Apartamente de lux in Colonita 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!