Agenția de Dezvoltare Regională Sud își lansează activitatea

Agentia de dezvoltare sud

Ministerul Construcțiilor și Dezvoltării Regionale are plăcerea să vă anunțe despre lansarea oficială a activității Agenției de Dezvoltare Regională Sud, care este preconizată pentru 20 aprilie, ora 09.30, în incinta sediului Agenției de Dezvoltare Regională Sud situată în or. Cimișlia, bd. Ștefan cel Mare, 12.    

La evenimentul festiv vor participa Prim-ministrul Republicii Moldova, dl Vlad Filat, oficiali din cadrul Guvernului Republicii Moldova, membrii Consiliului Național de Coordonare a Dezvoltării Regionale, membrii Consiliului Regional de Dezvoltare, parteneri internaționali de dezvoltare, experți locali și internaționali.

Agenția de Dezvoltare Sud reprezintă o instituție publică, non-comercială, care se află în subordinea Ministerului Construcțiilor și Dezvoltării Regionale, creată în vederea implementării Strategiei de dezvoltare regională și a Planului operațional regional. Înregistrată la 21 decembrie 2009 la Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova, Agenția are rolul de a contribui la dezvoltarea durabilă și echitabilă a regiunii sud, prin înlăturarea disparităților și dezechilibrelor dintre zonele regiunii, în vederea determinării unei creșteri economice comune a tuturor locuitorilor regiunii în conformitate cu prevederile  Strategiei Regionale de Dezvoltare.

Ministerul Construcțiilor și Dezvoltării Regionale va asigura transport pentru deplasarea reprezentanților mass-media. Vă rugăm să anunțați participarea pînă luni, 19 aprilie 2010 ora 12.00.
Pentru detalii:
Diana Nastas,  responsabil de comunicare din cadrul Direcției generale dezvoltare regională ,  telefon 20-45-43, 
E-mail: diana.nastas@gmail.com 

Localitaţi in ştire:

Cimislia-Cimişlia;

Harta:

Imagini:

Agentia de dezvoltare sud 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image