Prim-ministrul Vlad FILAT a avut o întrevedere cu oameni de afaceri din Italia, interesaţi să facă investiţii în domeniul sportului

Teren de golf in Chisinau Republica Moldova

La întrevedere a participat şi Nicolae JURAVSCHI, Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic al Republicii Moldova.

Nicolae JURAVSCHI a făcut o prezentare a oamenilor de afaceri italieni, menţionînd că aceştea doresc să investească în construcţia unui teren de golf în Republica Moldova.

„De mai mult timp se vorbeşte despre construcţia acestui teren de golf şi dorim ca lucrurile să înceapă să se mişte. Deja au fost achiziţionate 40 hectare de teren, unde investitorii planifică să construiască terenul de golf, un complex hotelier, o pistă atletică, două săli sportive. În total, investiţia este estimată la 20-25 mln. euro”, a spus Nicolae JURAVSCHI. 

Investitorii italieni au menţionat că ei sînt interesaţi să demareze lucrările de construcţie cît mai rapid şi au dat asigurări că vor construi un complex sportiv modern, bine dotat. 

Prim-ministrul Vlad FILAT a salutat construcţia unui asemenea complex sportiv în Republica Moldova, menţionînd că acest proiect este interesant şi de perspectivă. 

Premierul a mai spus că domeniul sportului are nevoie de investiţii solide, iar sportivii moldoveni de condiţii bune pentru pregătire.

Sursa: Guvernul Republicii MoldovaData: 2010-05-14Categorie:ProiecteVizite:1595ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Straseni-Romăneşti;

Harta: Satul Romăneşti;

Imagini:

Teren de golf in Chisinau Republica Moldova 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image