Pe 28 mai anul curent vor avea loc licitaţii funciare la Chişinău

Primaria Chisinau

Primăria Chişinău anunţă că la 28 mai a.c., cu începere de la ora 14.00, va avea loc o nouă  licitaţie funciară cu strigare privind vânzarea-cumpărarea şi obţinerea dreptului de încheiere a contractului de arendă a terenurilor din intravilanul municipiului. Licitaţia va avea loc în sala de şedinţe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43.

Organizatorul licitaţiilor funciare este Agenţia „Capitalimobil” SRL (adresa: str. Armenească, 43; tel.: 27-51-80 sau 27-55-49; fax: 27-96-75). La licitaţie pot participa persoane fizice şi juridice din R. Moldova, dar şi investitori străini. Doritorii de a participa la licitaţie urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la licitaţie, pe numele Comisiei de licitaţie pe adresa: or. Chişinău, str. Armenească, 43, următoarele acte: cererea după forma stabilită; certificatul de înregistrare; extras din registrul de Stat al Întreprinderilor şi Organizaţiilor (pentru persoanele juridice); procura cu drept de efectuare a tranzacţiei de vânzare-cumpărare şi obţinere a dreptului de arendă; copia buletinului de identitate şi fişa de însoţire; documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din preţul iniţial.

Doritorii de a examina loturile se vor prezenta astăzi, 18 aprilie 2010, ora 10.00 pe adresa: str. Armenească, 43. Lista loturilor expuse la licitaţie le găsiţi ataşat, pe site-ul Primăriei municipiului Chişinău.

Lista loturilor (rom.)
Lista loturilor (rus.)

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău 

Sursa: Primăria Municipiului ChişinăuData: 2010-05-18Categorie:AutorităţiVizite:2018ştirea originală

Localitaţi in ştire:

Chisinau-Chişinău;

Imagini:

Primaria Chisinau 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!