La Căuşeni, vor fi construite, pe o suprafaţă de peste 16 ha, zece blocuri de locuit, cu 650 de apartamente, dar şi 80 de vile

Locuinte noi la Causeni

Сoncernul "REGIONALCONSTRUCT", îşi propune să asigure locuitorii raioanelor cu locuinţe, în cadrul proiectului "Case pentru toţi". În prima etapă, la Comrat a fost pornită construcţia cartierului "Tineresc". Acum, compania a dat startul unui nou proiect imobiliar, la Căuşeni.

Pe o suprafaţă de peste 16 hectare vor fi construite zece blocuri de locuit, cu 650 de apartamente, dar şi 80 de vile. Primul bloc va fi terminat la sfârşitul anului viitor şi va avea cinci etaje şi mansardă. În total, locuitorii din Căuşeni pot beneficia de o sută de mii de metri pătraţi de spaţiu locativ. Preţul unui metru pătrat este de 300 de euro.

Locuitorii din Căuşeni apreciază proiectul lansat de concernul "REGIONALCONSTRUCT".

Noul proiect imobiliar din Căuşeni va permite şi crearea a trei mii de locuri de muncă.

Concernul "REGIONALCONSTRUCT" intenţionează să lanseze proiecte imobiliare similare şi la Bălţi, Orhei şi Taraclia. În această toamnă, concernul imobiliar ar putea începe construcţia unor blocuri locative şi în municipiul Chişinău.

Sursa: PublicaTVData: 2010-07-12Categorie:ProiecteVizite:5501ştirea originală

Video La Căuşeni, vor fi construite, pe o suprafaţă de peste 16 ha, zece blocuri de locuit, cu 650 de apartamente, dar şi 80 de vile

Harta:

Imagini:

Locuinte noi la Causeni 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image