Primăria Cruzeşti are un nou sediu

Primaria Cruzesti

Primăria comunei Cruzeşti, localitate din componenţa municipiului Chişinău, are un nou sediu. Festivitatea de inaugurarea a noului sediu a avut loc pe data de 14 octombrie, de hramul localităţii, zi în care şi Chişinăul îşi sărbătoreşte Hramul.
Imobilul cu 2 nivele are o suprafaţă de 480 metri pătraţi. Pe lângă angajaţii primăriei locale, acest sediu va găzdui sectorul de poliţie, Oficiul poştal şi Centrul de sănătate.
Deşi la 14 octombrie a.c. localitatea Cruzeşti a marcat 351 de ani de la prima atestare documentară, primăria comunei nu a avut până acum un sediu propriu. Pe parcursul anilor, primăria s-a aflat în diferite clădiri - cea a gimnaziului din sat, în case ale familiilor de deportaţi.
Imobilul dat a fost construit timp de 5 ani, din alocaţiile din bugetul municipal. În acest scop, din bugetul Chişinăului au fost alocate peste 2, 44 milioane lei. În total, în perioada anilor 2007 - 2010, Primăria Chişinău a alocat Primăriei Cruzeşti peste 4,1 milioane lei, pentru investiţii capitale şi anume pentru reparaţia capitală a gimnaziului nr. 75, reparaţia capitală a grădiniţei, gazificarea localităţii, construcţia drumului de acces spre primărie.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău

Sursa: Primăria Municipiului ChişinăuData: 2010-10-19Categorie:EvenimenteVizite:3166ştirea originală

Harta:

Imagini:

Primaria Cruzesti 

Comentarii:

Nu exista

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!

Stiri din aceasta categorie:

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image

no image