Ştiri Imobiliare relevante la Raionul Taraclia

Moldtelecom Oficiu Chisinau

Din 1 octombrie, Moldtelecom aplică un nou orar de muncă, cu scopul de a oferi mai multă flexibilitate şi eficienţă serviciilor sale, astfel:
 
Centre comerciale Moldtelecom:
mun. Chişinău: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 12, str. Alba Iulia 75,
mun. Bălţi şi centrele raionale: Cahul, Comrat, Orhei, Ungheni, Edineţ, Hânceşti, Căuşeni, Soroca, vor funcţiona:
 
- Zilnic: între orele 8:00 - 19:00.
- Sâmbătă şi duminică 8:00 - 16:00, fără întrerupere la prânz.
 
Reprezentanţele Moldtelecom:
mun. Chişinău: bd. Traian 9/2, str. Alecu Russo 2, bd. Mircea cel Bătrân 23, bd. Moscova 16, şos. Hânceşti 55/1.
Centrele raionale: Anenii Noi, Briceni, Călăraşi, Cantemir, Căuşeni, (direcţia Căinari), Ceadâr-Lunga, Cimişli mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2010-09-17Categorie:AnalizeVizite:5595ştirea în cache
Locuinte noi la Causeni

Сoncernul "REGIONALCONSTRUCT", îşi propune să asigure locuitorii raioanelor cu locuinţe, în cadrul proiectului "Case pentru toţi". În prima etapă, la Comrat a fost pornită construcţia cartierului "Tineresc". Acum, compania a dat startul unui nou proiect imobiliar, la Căuşeni.

Pe o suprafaţă de peste 16 hectare vor fi construite zece blocuri de locuit, cu 650 de apartamente, dar şi 80 de vile. Primul bloc va fi terminat la sfârşitul anului viitor şi va avea cinci etaje şi mansardă. În total, locuitorii din Căuşeni pot beneficia de o sută de mii de metri pătraţi de spaţiu locativ. Preţul unui metru pătrat este de 300 de euro.

Locuitorii din Căuşeni apreciază proiectul lansat de concernul "REGIONALCONSTRUCT".

Noul proiect imo mai mult

Sursa: PublicaTVData: 2010-07-12Categorie:ProiecteVizite:5490ştirea în cache
Productia Industriala

Cel mai mare volum al productiei industriale continua sa revina Zonei economice libere "Ungheni-Business", atesta datele Ministerului Economiei si Comertului (MEC).

Potrivit MEC, pe parcursul a 9 luni ale anului in curs, ponderea productiei industriale fabricate in aceasta zona libera a constituit 44,6% din volumul total al productiei fabricate in zonele economice libere. Locul doi il detine de ZAL “Expo-Business-Chisinau” (29,6%) si locul trei de ZAL “Tvardita” (12,6%).

Expertii MEC au atestat pe parcursul lui ianuarie-septembrie 2008, o crestere a productiei industriale, practic in toate zonele libere, cu exceptia ZAL “Taraclia”.

Astfel, pe parcursul perioadei ianuarie-septembrie, rezidentii zonelor libere au produs aparate electronice in suma de 6,3 mln lei, mobila in suma de 47 mln lei ( mai mult

Sursa: Moldova.OrgData: 2008-12-05Categorie:AnalizeVizite:2736ştirea în cache
VictoriaBank

Victoriabank isi largeste reteaua de filiale si reprezentante in sudul tarii. La 19 august, banca a inaugurat o noua reprezentanta, in orasul Ceadar-Lunga, pe str. Lomonosov 17 si este pregatita sa ofere produse si servicii pentru locuitorii acestui oras, care numara circa 20 mii de persoane. Tot la 19 august, Victoriabank a deschis o noua reprezentanta in Chisinau, pe str. Calea Orheiului 109, din micro-raionul Posta Veche, zona a sectorului Rascani.

Ambele reprezentante ofera o gama larga de produse bancare dintre care diverse tipuri de depozite cu rata dobanzii de pana la 26%, carduri bancare, etc. Clientii vor putea efectua transferuri rapide peste hotare prin intermediul sistemelor de transferuri MoneyGram, Blizko, Migom, Bistraia Pochta si alte sisteme. La fel, vor putea achita si pentru diverse servicii, inclusiv mai mult

Sursa: Moldova.OrgData: 2008-08-21Categorie:EvenimenteVizite:3291ştirea în cache
Parc Industrial

Primul parc industrial din Republica Moldova va fi creat în oraşul Căinari (localitate din centrul Moldovei), pe o suprafaţă de circa 24 de hectare, în conformitate cu o hotărâre a cabinetului de miniştri adoptată miercuri. Guvernul a decis să aloce 10 mii de lei pentru a le depune în capitalul social al acesteia.


Fondarea parcurilor industriale reprezintă o modalitate de dezvoltare a sectorului îndustrial în mediul rural, a declarat Igor Dodon, prim-vicepremier, ministru al Economiei şi Comerţului. Princonstrucţia parcurilor industriale statul încearcă să creeze condiţii necesare pentru atragerea investiţiilor străine, cât şi autohtone în dezvoltarea infrastructurii, inclusiv celei regionale, în baza activelor aflate în gestiunea autorităţilor publice.


Parcul industrial Căinari va fi creat mai mult

Sursa: ImobilExpertData: 2008-07-24Categorie:ProiecteVizite:4365ştirea în cache

Ministerul Economiei şi Comerţului din Moldova a anunţat că în Zona Antreprenoriatului Liber „Parcul de Producţie Taraclia” au fost înregistraţi doi agenţi economici noi - ICS “DEZAMOL” SRL şi un investitor autohton specializat în sortarea şi ambalarea a mărfurilor.

Potrivit unui comunicat al MEC, întreprinderea cu capital spaniol "DEZAMOL" va investi pe parcursul anului curent 500 mii euro în construcţia unei fabrici de tricotaje

Numărul de angajaţi al fabricii va fi de 100 de persoane. Conform estimărilor efectuate de către investitorii străini, volumul de vânzări a articolelor de tricotaje în primul an de activitate va constitui circa 400 mii euro.

Producţia fabricii va fi orientata spre export.

Întreprinderea autohtonă recunoscută învingăatorul concursului, va fi special mai mult

Sursa: InterlicData: 2008-03-03Categorie:AlteleVizite:2203ştirea în cache

La Bursa de Valori a Moldovei, in perioada 4 - 17 martie curent, vor fi expuse in loturi unice actiunile a 53 de societati pe actiuni, iar de la 6 martie pana la 6 iunie vor fi licitate actiunile statului in alte 21 de societati pe actiuni, transmite DECA-press.
La licitatii vor fi scoase actiuni ale fabricilor de fermentare a tutunului din Falesti, Drochia, Orhei, Floresti, Cupcini si Soldanesti, in care participatia statului constituie intre 91,2% si 96,5%. Spre vanzare mai sunt propuse actiunile fabricilor de conserve din Anenii Noi, Cupcini, Calarasi, Glodeni, Olanesti, Orhei, Soroca si Ungheni, unde cota statului este intre 0,1% si 40,69%.

Alta oferta importanta constituie pachetele de actiuni in fabricile de vin din Sangerei, Slobozia Mare, Taraclia si Ungheni, in care statul are o pondere de la 0,3% pana mai mult

Sursa: MOLDOVA-AZI Data: 2008-02-29Categorie:AlteleVizite:2415ştirea în cache

Agenţia proprietaţii publice de pe lângă Ministerul Economiei şi Comerşului a anunţat că la licitaţiile cu „strigare” la Bursa de Valori vot fi scoase loturi unice ale pachetelor de acţiuni, mărimea cărora variază de la 100% până la 11,2%.


Astfel, din pachetele de acţiuni a 53 de întreprinderi expuse spre vânzare, la 21 societăţi pe acţiuni statul deţine mai mut de 75% din acţiuni – Fabrica Avicolă „Tochile” din satul Sipoteni, SA „Fermenttutun” din Drochia, „Combinatul auto nr.1” din Bălţi, SA „Tipografia Străşeni” etc.


La 7 societăţi pe acţiuni cota statului e între 75% şi 51% - Firma de producere şi comerţ „Tebas” din Chişinău, SA „Ceramica T” din Taraclia etc.


La 9 întreprinderi cota statului este între 51% şi 30% - SA „Fabrica de conserve din Anenii Noi”, S mai mult

Sursa: InterlicData: 2008-02-20Categorie:AlteleVizite:2214ştirea în cache