Ştiri Imobiliare relevante la Moldova Agroindbank

BC Moldova-Agroindbank SA, Chisinau, Stefan cel Mare, 64, Filiala Nr.31

BC "Moldova-Agroindbank" SA a deschis usile unei noi filiale, situata in centrul capitalei pe strada Stefan cel Mare, 64. Filiala Nr.31 ofera persoanelor fizice si juridice un spectru larg de servicii si produse bancare. Astfel, Moldova Agroindbank vine mai aproape de clientii sai pentru a le satisface necesitatile de produse si servicii bancare de calitate.

Clientii filialei vor putea simplu si rapid sa deschida un depozit, sa ia un credit, sa primeasca un transfer de peste hotare de la cei dragi, sa deschida conturi curente si de card, sa utilizeze serviciile atasate acestora, sa beneficieze de serviciul Internet-banking, sa primeasca si sa efectueze transferuri in valuta nationala si valuta straina, inclusiv prin intermediul sistemelor specializate Western Union, Coinstar, Privat Money, Anelik, Bistraya Pochta, Get mo mai mult

Sursa: Moldova AgroindbankData: 2009-05-26Categorie:EvenimenteVizite:3664ştirea în cache
Filiala MAIB pe strada Bulgara 41 Chisinau

La data de 5 septembrie curent, isi va incepe activitatea o noua filiala a BC “Moldova-Agroindbank” S.A. in or. Chisinau. Aceasta este situata in sectorul Centru al capitalei, pe strada Bulgara, 41.

Filiala nr. 33 Chisinau va deservi persoane fizice si agenti economici, reprezentind businessul mic si mediu, oferind acestora o gama variata de produse si servicii bancare specializate. Clientii vor avea posibilitate sa utilizeze produsele de creditare, sa constituie depozite, sa deschida conturi de card si sa utilizeze serviciile atasate acestora, sa primeasca si efectueze transferuri in valuta nationala si valuta straina, inclusiv prin intermediul sistemelor specializate Western Union si Coinstar, etc.

De asemenea, clientii bancii vor putea beneficia de cel mai nou serviciu implementat de banca: Internet-ban mai mult

Sursa: Moldova AgroindbankData: 2008-09-04Categorie:EvenimenteVizite:2078ştirea în cache
Filiala Moldova-Agroindbank

La data de 6 august curent, isi va incepe activitatea o noua filiala a BC “Moldova-Agroindbank” S.A. in or. Chisinau, a 70-a la numar. Aceasta va fi situata in sectorul Botanica al capitalei, pe strada Independentei 16/4.

Inaugurarea noii filiale se inscrie in strategia de dezvoltare a bancii, care presupune apropierea cit mai mare a produselor si serviciilor bancare de clienti. In conformitate cu aceasta, Moldova Agroindbank tinde sa inaugureze oficii bancare in zonele cu densitate sporita a populatiei si a agentilor economici.


Filiala nr. 29 va deservi persoane fizice si agenti economici, reprezentind businessul mic si mediu, oferind acestora o gama variata de produse si servicii bancare specializate. Ei vor avea posibilitate sa utilizeze produsele de creditare, sa constituie depozite, deschida c mai mult

Sursa: Moldova AgroindbankData: 2008-08-06Categorie:EvenimenteVizite:2918ştirea în cache