Ştiri Imobiliare relevante la Comunicate.md

Construc?ia Imobilului de pe strada Petrarilor

Premierul a fost informat că 168 de familii şi-au investit banii prin intermediul companiei "Fame CV Construction" în construcţia unui imobil pe strada Petrarilor din capitală, construcţia nu s-a finisat şi ei nu pot nici să intre în posesia locuinţelor, nici să-şi recupereze banii.

Reprezentanţii grupului de cetăţeni şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de faptul că fosta guvernare nu i-a ajutat în soluţionarea problemei, deşi au organizat două acţiuni de protest. Ei au cerut suportul Prim-ministrului Vlad FILAT.

Premierul i-a asigurat pe reprezentanţii grupului de cetăţeni că va sesiza organele abilitate, situaţia urmînd să fie examinată pentru a se decide în ce măsură pot fi ajutaţi oamenii.

Prim-ministrul a menţionat că a fost informat şi despre alte cazuri de acest gen şi a spus că în mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2009-11-19Categorie:AutorităţiVizite:3014ştirea în cache
Novostroy.md

Cumperi un apartament şi primeşti în dar o maşină!!!

Aceasta este super-oferta Centrului Imobiliar Novostroy şi a companiei de construcţii Mecontec-ZZ de pe urma căreia a beneficiat deja un cumpărător.

Centrul Imobiliar Novostroy.md şi compania de construcţii Mecontec-ZZ prezintă proiectul unui nou bloc de locuit situat pe strada Albişoara, construcţiile căruia au început deja.

Cele două companii anunţă că primii trei cumpărători care vor achita integral costul unei locuinţe din acest bloc, indiferent de tipul acesteia, vor primi în dar un automobil marca Chevrolett Aveo.

Primul norocos a fost deja identificat. Este vorba de un cumpărător al unui apartament cu 2 odăi. La 3 septembrie Centrul Imobiliar Novostroy.md îi va înmîna acestuia cheile noului său autoturism.

mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2009-09-01Categorie:ProiecteVizite:5747ştirea în cache

SA „Apă-Canal Chişinău” a încheiat lucrările de reabilitare a apeductului cu D-600, din str. Uzinelor, de la str. Grădina Botanică până la comuna Bubuieci. Respectiva conductă magistrală alimentează cu apă comuna Bubuieci şi satul Bâc, localităţi care intră în componenţa municipiului Chişinău. Apeductul are o lungime de 1535 metri, iar lucrările de proiectare şi de construcţie a tronsonului au fost executate de SA „Apă-Canal Chişinău”.

Până acum, la conductă au fost branşaţi toţi consumatorii din aceste localităţi. Costul de deviz al proiectului este de peste 3 milioane lei. Până la 25 iulie a.c., vor fi efectuate lucrările de asfaltare şi amenajare a teritoriului, pe unde a fost construit apeductul.

Potrivit directorului SA „Apă-Canal Chişinău”, Constantin Becciev, reabilitarea reţelelor de alimentare cu mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2009-07-20Categorie:EvenimenteVizite:1945ştirea în cache
Funda?iei HEKS Moldova

AO Pro Cooperare Regională susţinută financiar de Fundaţia HEKS Moldova, lanseaza concursul de granturi pentru proiectul “ Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” - RIS IV, în urmatoarele raioanele: Drochia, Rîşcani, Sîngerei, Făleşti, Glodeni.
Proiectul are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de trai a populaţiei din zonele rurale, prin repararea şi renovarea clădirilor infrastructurii sociale: şcoli, grădiniţe, biblioteci ş.a.,
AO Pro Cooperare Regională colaborează cu comunităţile pe principii de parteneriat, oferind 70% din costul proiectului, iar comunitatea contribuie cu cel putin 30% din costul proiectului.
Cine poate aplica?
Organizaţiile neguvernamentale care îşi desfăşoară activitatea într-o localitate rurală din raioanele (Drochia, Rîşcani, Făleşti, Sîngerei, Glodeni ).
Procedura de prezent mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2009-02-27Categorie:ProiecteVizite:3803ştirea în cache
Kiss FM devine SBS Broadcastig

Grupul pan-european ProSiebenSat1 Media A G, prin filiala sa din Romania, SBS Broadcasting Media SRL, a preluat integral postul de radio Kiss FM Chisinau, prin majorarea participatiei la capitalul social al companiei detinatoare a postului de radio.

“Suntem bucurosi ca am finalizat aceasta tranzactie si privim cu incredere catre potentialul pe care il reprezinta piata de media si de advertising din Republica Moldova”, a declarat Florin Ciobica, Managing Director SBS Broadcasting Romania – Radio Division.

In Romania, SBS Broadcasting opereaza retelele radio Kiss Fm, Magic Fm, One Fm si posturile Prima Tv si Kiss Tv. ProSiebenSat.1 Media AG este unul dintre liderii audiovizualului european, detinand 26 de canale gratuite de televiziune si 22 de retele radio in 13 tari din Europa.

mai mult
Sursa: Comunicate.mdData: 2008-12-22Categorie:TranzacţiiVizite:1854ştirea în cache
ARS ASSECURATIORUM

Joi, 11 decembrie an.2008, în Sala Roză a Complexului hotelier „Codru” va fi consemnată apariţia primului număr al revistei ARS ASSECURATIORUM - Arta Asigurărilor, prima publicaţie periodică specializată în asigurări din R. Moldova.

Misiunea ARS ASSECURATIORUM este să informeze publicul larg cititor şi să contribuie la formarea culturii asigurărilor în societate, la creşterea nivelului profesionist , al gradului de încredere în sistemul de asigurări al tuturor celor implicaţi în procesul relaţional de redistribuire a riscurilor.

ARS ASSECURATIORUM se adresează cetăţeanului simplu, care are nevoie să-şi asigure o activitate de zi cu zi calitativă şi decentă, participanţilor pieţei financiare, consultanţilor din domeniile auditului , contabilităţii şi de avocatură, specialiştilor de tehnologii informatice şi mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2008-12-09Categorie:EvenimenteVizite:2096ştirea în cache
Moldtelecom

Compania Moldtelecom deschide un nou Centru Comercial în oraşul Cahul pe bulevardul Republicii, 17. Centrul va fi un mijloc sigur şi accesibil atât pentru partenerii din mediul de business, întreprinderi, administraţie publică, cât şi pentru locuitorii oraşului Cahul. Acum toţi clienţii se vor simţi mai aproape de beneficiile suportului pe care Moldtelecom şi Unité îl oferă, iar condiţiile centrului se vor alinia standardelor europene de calitate.

Deschiderea festivă a noului Centru Comercial va avea loc pe data de 21 Noiembrie de Hramul oraşului Cahul. După ceremonia de deschidere, toţi participanţii vor avea posibilitatea să participe la tombola cu premii: telefoane mobile, modemul EV-DO pentru Internet mobil şi alte cadouri speciale oferite de către Unité. Pentru a putea participa la tombolă şi a câştiga, este necesar mai mult

Sursa: Comunicate.mdData: 2008-11-19Categorie:ProiecteVizite:2390ştirea în cache