Ştiri Imobiliare relevante la Moldtelecom

Calculatoare Moldtelecom conectate la Internet pentru copiii gimnaziului-internat din s. V?sc?u?i, F

Compania Moldtelecom a oferit gimnaziului-internat din s. Văscăuţi, raionul Floreşti, o sală modernă de calculatoare conectate la Internet MaxDSL, prin intermediul Programului Salt, vineri, 11 februarie curent.

Deschiderea acestei săli de calculatoare performante pentru copiii din gimnaziul-internat, vine ca o continuare a acţiunilor umanitare ce fac parte din campania de responsabilitate socială a companiei Moldtelecom şi ca un răspuns la chemarea de ajutor a celor mai trişti ca noi. În cadrul acestei acţiuni Moldtelecom a asigurat montarea reţelei de Internet, dotarea sălii cu calculatoare performante şi conectarea acestora la reţeaua Internet.

Pe lângă bucuria de pe faţa mulţumită a copiilor de a-şi vedea visul împlinit, obţinând accesul la computere performante prin intermediul mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2011-02-11Categorie:ProiecteVizite:2774ştirea în cache
Moldtelecom Oficiu Chisinau

Pentru că Moldtelecom îşi respectă promisiunile de a oferi cele mai avantajoase preţuri la convorbiri, şi mereu se gândeşte cum să facă comunicarea, mai liberă, reduce tarifele la toate apelurile de pe fix spre mobil pentru toate categoriile de utilizatori, din 1 octombrie 2010.

Astfel, începând cu luna viitoare, puteţi apela de la telefonul fix orice destinaţie mobilă şi vorbi cu numai 1,80 lei/minut atât cât doriţi, fără a vă limita în cuvinte.

În plus, seara, în weekend şi în zilele de sărbători, tariful unui apel de pe fix spre mobil este de doar 1,44 lei/minut. Acum clienţii telefoniei fixe vor fi mai relaxaţi în comunicare, fără a se îngrijora de costurile pentru convorbire.
mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2010-09-29Categorie:ProiecteVizite:1642ştirea în cache
Glodeni, Moldtelecom, Unite 3G

În continuarea programului de modernizare a centrelor comerciale Moldtelecom şi extinderea reţelei de dealeri Unité în toată ţara, astăzi, 22 Septembrie 2010, compania a deschis un nou magazin în or. Glodeni.

Acum toţi locuitorii oraşului vor fi mai aproape şi vor beneficia direct de toate ofertele propuse, în special de serviciile telefoniei mobile 3G.

Echipa de profesionişti Unité, aşteaptă toate persoanele interesate pentru a le răspunde cu cele mai multe detalii la toate întrebările şi solicitările vis-a-vis de serviciile noastre.

Deservirea modernă şi calitativă în noul magazin din or. Glodeni, str. Suveranităţii, 17/2, va fi oferită clienţilor cu un program de lucru de la 08.00 - 19.00, de Luni până Duminică, fără pauză şi fără zile de odihnă.

mai mult
Sursa: MoldtelecomData: 2010-09-22Categorie:EvenimenteVizite:2084ştirea în cache
Moldtelecom Oficiu Chisinau

Din 1 octombrie, Moldtelecom aplică un nou orar de muncă, cu scopul de a oferi mai multă flexibilitate şi eficienţă serviciilor sale, astfel:
 
Centre comerciale Moldtelecom:
mun. Chişinău: bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 12, str. Alba Iulia 75,
mun. Bălţi şi centrele raionale: Cahul, Comrat, Orhei, Ungheni, Edineţ, Hânceşti, Căuşeni, Soroca, vor funcţiona:
 
- Zilnic: între orele 8:00 - 19:00.
- Sâmbătă şi duminică 8:00 - 16:00, fără întrerupere la prânz.
 
Reprezentanţele Moldtelecom:
mun. Chişinău: bd. Traian 9/2, str. Alecu Russo 2, bd. Mircea cel Bătrân 23, bd. Moscova 16, şos. Hânceşti 55/1.
Centrele raionale: Anenii Noi, Briceni, Călăraşi, Cantemir, Căuşeni, (direcţia Căinari), Ceadâr-Lunga, Cimişli mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2010-09-17Categorie:AnalizeVizite:5048ştirea în cache
Moldtelecom, Unite 3G

 Astăzi, 21 mai, Moldtelecom lansează oficial serviciile de telefonie mobilă de generaţia a treia sub marca comercială Unité 3G bazate pe tehnologia 3G/UMTS/HSPA, adresându-se atât clienţilor persoane fizice, cât şi companiilor.
 
3G deschide o nouă eră pentru Operatorul Naţional Moldtelecom de acces la Internet mobil, apeluri video, servicii voce de calitate superioară şi multe alte servicii multimedia. În seara zilei de 20 mai, a avut loc ceremonia de lansare oficială a noilor servicii de telefonie mobilă Unité 3G. Importanţa acestui eveniment pentru Republica Moldova a fost subliniată de prezenţa Premierului Vlad Filat şi a altor reprezentanţi ai cabinetului de miniştri, managerii celor mai mari companii din Republica Moldova şi a altor personalităţi marcante. mai mult
Sursa: MoldtelecomData: 2010-05-21Categorie:EvenimenteVizite:2511ştirea în cache
Moldtelecom,Unite, 3G

Astăzi, 1 aprilie, Operatorul naţional de comunicaţii SA „Moldtelecom”, care prestează şi servicii de telefonie mobilă sub marca comercială Unité anunţă lansarea 3G/UMTS cu acces rapid la Internet mobil de bandă largă.

„Aducem un dar deosebit clienţilor noştri, în ajunul Învierii, care sperăm să le schimbe viaţa în cel mai frumos mod, un serviciu tehnologic-avansat prestat pe întreg teritoriul ţării cu utilizarea fibrei optice către staţiile de bază. În această primă etapă de lansare comercială, abonaţii Unité vor beneficia de accesul rapid la Internetul mobil, care este serviciul cheie oferit de reţeaua 3G”, a declarat Vitalie Iurcu, director general al S.A.” Moldtelecom”.

Aceasta reprezintă o etapă nouă &i mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2010-04-01Categorie:EvenimenteVizite:1391ştirea în cache
Moldtelecom Unite 3G

Operatorul naţional de comunicaţii S.A. „Moldtelecom”, care prestează sub marca comercială „Unité” şi servicii de telefonie mobilă în standardul CDMA 2000, va lansa până la finele anului curent, reţeaua sa de comunicaţii mobile de generaţia a treia (3G).

Despre aceasta a comunicat Vitalie Iurcu, director general al S.A. „Moldtelecom”. El a declarat că odată cu lansarea reţelei 3G clienţii „Unité” vor beneficia de servicii voce şi transmisiuni date mai performante, precum şi de două servicii absolut noi: videotelefonie mobilă şi TV mobil.

Iurcu a mai spus că lucrările de pregătire a reţelei 3G decurg conform planului de afaceri al S.A. „Moldtelecom”, precizând că la începutul lunii octombrie va demara procesul de montare al primului lot de echipamente livrate de compania chineză Huawei Tech. Investment Co mai mult

Sursa: MoldtelecomData: 2009-09-29Categorie:ProiecteVizite:3109ştirea în cache