Ştiri Imobiliare relevante la BC Mobiasbanca - Groupe Societe Generale SA

Mobiasbanc? în ora?ul Drochia

Astăzi, 14 decembrie 2010, a avut loc deschiderea oficială a filialei nr. 18 – unica reprezentanţă a Mobiasbancă în oraşul Drochia. Panglica roşie a fost tăiată de preşedintele băncii, dl Jean-François Myard, precum şi de reprezentanţii conducerii oraşului Drochia.

Sediul este amplasat chiar în centrul oraşului Drochia, lângă Primărie şi Consiliul raional. Filiala corespunde standardelor Grupului Société Générale – acestea se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o mai bună vizibilitate atât ziua, cât şi pe timp de noapte, dar şi cel mai important – un nou concept de deservire a clienţilor.

Filiala oferă servicii persoanelor fizice: operaţiuni curente, conturi de economii, deschiderea de depozite, tr mai mult

Filiala Nr. 16 „Pia?a Central?”, Chisinau str. Armeneasc? 52

Luni, 1 noiembrie curent, Mobiasbancă a deschis în municipiul Chişinău o nouă filială a băncii – Filiala Nr. 16 „Piaţa Centrală”, care se află pe str. Armenească 52.

Filiala este amenajată conform noilor standarde Societe Generale ale reţelei noastre — aceasta se referă la schimbările ce ţin de aspectul exterior care asigură o mai bună vizibilitate atât ziua, cât şi pe timp de noapte, dar, cel mai important, un nou concept de deservire a clienţilor.

Filiala dispune de 7 locuri amenajate pentru consilieri clientelă persoane fizice, persoane juridice, micul business şi operatori ghişeu universal. Ghişeele universale oferă posibilitatea clienţilor de a efectua orice plată, transfer bancar şi alte servicii bancare ce implică operaţiunile cu numerarul. Consilierii clientelă oferă &ic mai mult