Ştiri Imobiliare relevante la MINISTERUL TRANSPORTURILOR

Tren reutilat Calea Ferata din Moldova

mtid.gov.md

Trenurile interne ale ÎS „Calea Ferată din Moldova” (CFM) au început a fi reutilate. Astăzi în gara feroviară din Chişinău a fost prezentat în cadrul unei ceremonii oficiale primul tren reutilat, din cele 14, destinate modernizării.

Trenul cu patru vagoane, unul de clasa I şi celelalte de clasele II şi III a fost renovat în baza unui acord de modernizare dintre CFM şi S.C. Remar S. A. din oraşul Paşcani, România. La eveniment au participat, conducerea Ministerului Transporturilor,ai IS,, Calea Ferată din Moldova, Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurca, Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, miniștri, deputați și reprezentanții Mass Media.

În acest context, Ministrul Anatol Șalaru a declarat că noul tren reutilat conform mai mult

Sursa: MINISTERUL TRANSPORTURILORData: 2012-06-05Categorie:EvenimenteVizite:6810ştirea în cache
Administra?ia de Stat a Drumurilor

Fondul Provocările Mileniului Moldova şi Administraţia de Stat a Drumurilor au semnat un Acord privind implementarea proiectului de Reabilitare a drumurilor în cadrul Programului Compact, prin care sînt stabilite responsabilităţile celor două instituţii pe parcursul reabilitării unui sector de 93 de km a traseului naţional M2.

La eveniment au fost prezenți Anatol Șalaru, ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Boris Gherasim, viceministru, John Wilson  șef-adjunct al Misiunii Corporația ,, Provocările Milieniului,, din Republica Moldova și Valentina Badrajan, director executiv, Fondul ,,Provocările Mileniului Moldova,,.

Porțiunea de drum, care începe de la Sărăteni pînă la intersecţia Drochia prin Soroca ,va fi reabilitată pînă la finele anului 2013.&nbs mai mult

Sursa: MINISTERUL TRANSPORTURILORData: 2011-02-08Categorie:ProiecteVizite:2679ştirea în cache