Ştiri Imobiliare relevante la Ziarul de Garda

Parcul National Orhei

Crearea Parcului Naţional Orhei — primul de acest gen în ţară — ce va cuprinde 20,4 mii de hectare şi va include 15 sate din două raioane, Orhei şi Străşeni, este unul dintre rezultatele pentru care lucrează în prezent proiectul Ministerului Mediului al Republicii Moldova, finanţat de Fondul Global de Mediu şi implementat de Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare, şi axat pe gestionarea eficace a ariilor protejate din Republica Moldova, informează PNUD Moldova.

În contextul Anului Internaţional al Biodiversităţii 2010 şi Zilei Mondiale a Mediului, marcată la 5 iunie 2010, Primul Parc Naţional din Moldova este privit de reprezentanţii Ministerului şi ai PNUD Moldova ca un mecanism de consolidare şi extindere a ariilor protejate fragmentate din diferite categorii de protecţie.
< mai mult

Sursa: Ziarul de GardaData: 2010-06-04Categorie:ProiecteVizite:6168ştirea în cache
Repartie Drumuri

Corporaţia Provocările Mileniului (SUA), în conlucrare cu Administraţia de Stat a Drumurilor, va desfăşura, în perioada 30 aprilie — 7 mai curent, un şir de discuţii publice axate pe elaborarea studiului de fezabilitate şi proiectarea preliminară a unor segmente de drumuri naţionale în cadrul proiectului de reabilitare a drumurilor al Programului Compact. Discuţiile publice vor fi organizate zonal şi vor cuprinde mai multe localităţi rurale situate în preajma a trei drumuri ce urmează a fi renovate la prima etapă: M-2 (Sărăteni-Soroca-Unguri) — 135 km, M-14 (Bălţi-Criva) — 134 km şi M-21 (Chişinău-Dubăsari) — 36 km.

Prima întrunire va fi organizată, la 30 aprilie, începînd cu ora 10.00, în incinta sălii de festivităţi a primăriei comunei Grătieşti, aflată sub jurisdicţia municipiului Chişinău.

Obiectivu mai mult

Sursa: Ziarul de GardaData: 2009-04-29Categorie:ProiecteVizite:3871ştirea în cache