Ştiri Imobiliare relevante la Presa.MD

Ciment,Saci de ciment

La finele lunii iunie 2008 Compania Lafarge va puse în funcţiune o nouă moară de ciment. Astfel, parcursul următorilor doi ani producţia de ciment va putea fi majorată cu 20%. Despre aceasta a anunţat preşedintele Consiliului SA Lafarge Ciment Moldova, Philippe Questiaux, care a avut o întrevedere cu prim-ministrul Zinaida Greceanâi.
Creşterea cererii pe piaţa internă pentru materialele de construcţii, a determinat compania Lafarge să-şi extindă capacităţile de producţie şi să examineze posibilitatea unor noi investiţii. Questiaux a declarat că în anul viitor, Lafarge Ciment Moldova intenţionează să instaleze utilaje suplimentare pentru diversificărea producţiei. Astfel capacităţile de producţie s-ar putea ridica la 1,2 milioane sau chiar 1,4 milioane tone anual, în funcţie de diversitatea producţiei.
Astfel, vânzări mai mult

Sursa: Presa.MDData: 2008-05-09Categorie:ProiecteVizite:1887ştirea în cache

Lucrările de reparaţie curentă a drumurilor în municipiul Chişinău vor începe la sfârşitul lunii martie, a anunţat, în cadrul şedinţei operative de luni a primăriei capitalei, vicedirectorul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Alexei Vârlan.

El a precizat că, pentru început, vor fi reparate drumurile de acces spre suburbiile oraşului, străzile centrale ale Chişinăului şi cele unde s-a intervenit masiv în reţelele inginereşti. În paralel, sunt preconizate lucrări de salubrizare a drumurilor şi restabilire a indicatoarelor rutiere.

Data exactă a demarării lucrărilor va fi dată publicităţii după ce Consiliul municipal Chişinău va aproba bugetul Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie.

Ion Strelciuc

mai mult
Sursa: Presa.MDData: 2008-02-26Categorie:AlteleVizite:1846ştirea în cache