Ştiri Imobiliare relevante la Reporter

ProCredit Bank

Banca comerciala „ProCredit Bank” a deschis la 11 decembrie, o noua reprezentanta in sectorul Botanica al capitalei. Reprezentanta nr. 9 Chisinau – Botanica este amplasata pe strada Sarmizegetusa 1.

Potrivit avizului bancii, la noua reprezentanta clientii bancii vor putea beneficia de un spectru larg de servicii: depozite, conturi de economii, conturi curente, carduri bancare, transferuri banesti, schimb valutar, etc.

De mentionat ca la moment „ProCredit Bank” dispune de 15 reprezentante, in Chisinau, Orhei, Straseni, Hancesti si Ialoveni.

BC „ProCredit Bank” face parte din Grupul ProCredit, prezent in 22 de tari ale lumii. Este o banca internationala cu 100% capital strain, actionarii fondatori ai bancii fiind ProCredit Holding AG, Germania (90,7692%) si Stichting DOEN-Postcode Loterij/Spon mai mult

Sursa: ReporterData: 2008-12-11Categorie:EvenimenteVizite:66264ştirea în cache
Fondul International pentru Dezvoltare Agricola (IFAD)

Guvernul Republicii Moldova va contracta un imprumut preferential de la Fondul International pentru Dezvoltare Agricola (IFAD) in scopul implementarii programului de servicii financiare rurale si marketing. Valoarea programului este de 13,2 mln USD, dintre care 12,7 mln USD constituie imprumut si 0,5 mln USD– grant.

In sedinta de miercuri, Guvernul a sustinut proiectul de hotarare privind ratificarea Acordului de Finantare respectiv.

Conform Acordului, creditul va fi acordat la cele mai avantajoase conditii – pe o perioada de 40 de ani si o perioada de gratie de 10 ani, la o dobanda anuala de 0,75 la suta.

Potrivit notei prezentate de catre viceministrul Agricutlurii si Industriei Alimentare, Ion Perju, conceptia programului reflecta aspectele cheie ale Strategiei Nationale de Dezvoltare, Pr mai mult

Sursa: ReporterData: 2008-12-04Categorie:ProiecteVizite:1353ştirea în cache
Victoriabank la Hincesti

Victoriabank a inaugurat o filiala la Hincesti. Aceasta este localizata chiar in centrul orasului, pe str. Mihalcea Hincu, 129.

Intr-un aviz al bancii se mentioneaza ca noua filiala va oferi clientilor servicii cum ar fi depozite in lei si in valuta straina, inclusiv si noul depozit Aniversare care ofera dobanzi de 24% in lei si de 15% in USD si euro in termen scurt, credite bancare, diferite tipuri de transferuri internationale rapide de bani, cum ar fi Western Union, MoneyGram, Unistream, s.a., precum si transferuri SWIFT.

De asemneea noua filiala va oferi diverse carduri bancare ale sistemelor internationale VISA International si MasterCard, inclusiv si Cardul Multifunctional care include in sine patru conturi ce permit inmultirea banilor, activarea unei linii de credit, primirea de bonusuri pentru past mai mult

Sursa: ReporterData: 2008-12-02Categorie:EvenimenteVizite:2526ştirea în cache
VictoriaBank la Botanica

O noua reprezentanta Victoriabank si-a inceput activitatea pe str. Independentei 28, sectorul Botanica. Reprezentanta 35 este accesibila atat persoanelor care traiesc in acest sector - pe strazile Independentei, Cuza-Voda, Ghica-Voda, Valea Crucii, Traian - cat si celor care activeaza in aceasta zona.

Potrivit avizului bancii, noua reprezentanta va pune la dispozitia clientilor o varietate de produse si servicii bancare precum depozite in lei si in valuta straina, inclusiv si depozitul Aniversare care ofera dobanzi de 24% in lei si de 15% in USD si euro in termen scurt.

De asemenea, la noua reprezentanta pot fi efectuate diferite tipuri de transferuri internationale rapide de bani, cum ar fi Western Union, MoneyGram, s.a., precum si transferuri Swift, pot fi obtinute diverse carduri bancare ale sistemelor mai mult

Sursa: ReporterData: 2008-11-28Categorie:EvenimenteVizite:3663ştirea în cache

Colaboratorii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei (CCCEC) au amendat 20 de agenti economici care au majorat in mod artificial si excesiv preturile la ciment. Suma amenzilor aplicate se ridica la peste 200 mii de lei.

Potrivit CCCEC, profitand de situatia de presupusa criza pe piata cimentului, agentii economici au creat un deficit artificial, stabilind adaosuri comerciale la produs de pana la 70 la suta, ceea ce a generat un adevarat haos pe linia preturilor.

Astfel, 1 tona de ciment, care costa in jur de 1 800 lei, pret care include toate cheltuielile de transport si adaosurile prevazute de legislatie, putea fi cumparata, in lunile martie-aprilie curent, cu 2 400 lei – 3 000 lei. In acelasi timp, sacul de 50 kg de ciment cu pretul maxim de achizitie de 90 de lei, era comercializat mai mult

Sursa: ReporterData: 2008-05-20Categorie:AutorităţiVizite:1998ştirea în cache